+500 tilfredse kunder

Ring på tlf.:

Tissø VVS og Kloak

Din lokale autoriseret VVS i Kalundborg

VI er din lokale autoriseret VVS installatør i Kalundborg og omegn. Hos Tissø VVS & Kloak kan du altid regne med at få god kavlitet & service, når det kommer til VVS-arbejde.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Autoriseret VVS installatør på Vest- og Midtsjælland med + 13 års erfaring i branchen

Vi er din pålidelige VVS-entreprenør på Vest- og Midtsjælland med mere end 150 opgaver udført

Vi prioriterer altid høj kvalitet og detaljer i alle vores opgaver og projekter
Personlig service hver gang

Professionel og personlig VVS-service i Kalundborg

Vi ved hvor vigtigt det er at få tingene gjort hurtigt og effektivt. Vi er stolte af vores evne til at håndtere selv de mest komplekse VVS-opgaver med stor professionalisme. Vores mål er altid at sikre, at arbejdet udføres perfekt hver eneste gang.

Kontakten med kunden er afgørende for os. Når du ringer, er det mig, du taler med, og mig, du får til opgaven. Med over 13 års erfaring og mere end 150 opgaver i vores portefølje kan du være sikker på, at du får en dedikeret og erfaren til at håndtere din VVS-opgave. Vi lytter til dine ønsker og behov og giver personlig rådgivning for at sikre, at resultatet ikke blot opfylder, men overstiger dine forventninger. Uanset om det drejer sig om en lille reparation eller en større renovering, kan du stole på os til at levere en pålidelig og effektiv løsning.

Års erfaring
+ 0
Tilfredse kunder
0 %
Store opgaver løst
+
Tissø vvs og kloak

Dygtigt VVS-firma i Kalundborg

Kalundborg er en dejlig by, og Kalundborg Kommune er også et skønt område. Det er netop derfor, at vi har valgt at placere vores VVS-firma lidt nord for Høng. Høng er den andenstørste by i Kalundborg Kommune med sine ca. 4.500 indbyggere, og i Kalundborg Kommune er der intet mindre end knap 50.000 indbyggere.

Udover at være et skønt område er det også en indbyggerrig kommune, hvor der er rig mulighed for at løse opgaver for både privatpersoner og erhverv.

Med vores +13 års erfaring vil vi kunne hjælpe dig med mange forskellige opgaver inden for VVS-arbejde. Vores VVS-service spænder bredt, og vi er dygtige til alt fra vand og sanitet til opvarmning og ventilation. Så hvis du har en opgave i Kalundborg eller omegn, der er oplagt til vores VVS-firma, så løser vi den meget gerne.

Da vi er geografisk placeret tæt på Kalundborg, vil vi kunne være hos dig på ca. en halv time. Vi skal enten køre højre eller venstre om Tissø, som vores firma har navn efter. Tissø VVS og Kloak ApS er et oplagt firma for indbyggere i Kalundborg by men også for kunder i resten af Kalundborg Kommune.

Vi løser opgaver i hele Vest- og Midtsjælland, så hvis du bor i området, er det oplagt at tage fat i os.

Autoriseret VVS firma

Mangler du en VVS-installatør med mange specialer?

Hvis svaret er ja, skal du endelig kontakte os. Vi løser nemlig alle opgaver inden for VVS-arbejde, og som autoriseret VVS-installatør i Kalundborg er vi din sikkerhed for, at alle gældende regler bliver overholdt. Derudover følger vi også best practice inden for både reparation, nyetablering og udskiftning af f.eks. vandrør, armaturer, vandlåse, varmtvandsbeholdere og gulvvarme.

Der går kort tid, fra du skriver til os (enten per mail eller via vores kontaktformular), og til at du hører fra os. Da vi er ivrige efter at hjælpe dig med din VVS-opgave, kan du regne med, at vi svarer inden for 24 timer. På den måde er du sikker på at få hurtig og kvalificeret respons. Det gælder, uanset om det drejer sig om en forespørgsel eller et tilbud.

Hvis du er meget præcis, når du beskriver den opgave, du gerne vil have løst, kan vi bedre komme med et bud på, hvordan opgaven løses, hvilke materialer der skal bruges, og dermed også hvad det forventes at koste. Så slipper du for en ubehagelig overraskelse i form af en pris, der er højere end forventet.

Stor erfaring

Meget mere end kun VVS-service hos Tissø VVS og Kloak

Vores firmanavn er meget sigende. Det rammer perfekt, hvor vi er placeret, og hvad vi laver. Vi er nemlig geografisk placeret ca. en kilometer syd for Tissø i Vestsjælland, og vi har kort afstand til byer såsom Kalundborg, Høng, Slagelse, Halsskov, Korsør, Sorø, Dianalund, Stenlille, Svebølle og Jyderup.

Vores placering nær Tissø har bestemt det første ord i vores firmanavn. Ordene VVS og kloak i firmanavnet er valgt ud fra, at vi ikke blot laver VVS-arbejde men også kan udføre kloakarbejde. Her henviser vi dog primært til kloakarbejde, der er relevant i forbindelse med det VVS-arbejde, som vi udfører. Det er muligt, at arbejde på dit kloaksystem nede i jorden kræver en kloakmester.

Vi er autoriseret VVS-installatør, og det vil sige, at du altid kan regne med, at vi gør vores arbejde ordentligt. Hvis din opgave er omfattende og kræver andre professioner, så tager vi gerne kontakt til f.eks. kloakmestre, elektrikere eller murere.

Selvom vores firma er relativt nyt, har de ansatte bred og omfattende erfaring. Forud for at stifte Tissø VVS og Kloak har medarbejderne nemlig mange års erfaring inden for VVS-branchen. Vi har løst opgaver i byer såsom Kalundborg, Høng, Vemmelev og Slagelse, og vi tager gerne opgaver for både privatpersoner og erhverv i bl.a. Kalundborg Kommune.

Send din opgave til os
Kontakt os for at få mere information
Udfyld formularen her på siden med din opgave og vi svarer tilbage inden for 24 timer, med et helt uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at ringe til os på 52 21 09 68.
Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Pålidelig og professionel service

Vi er din kvalitetsbevidste VVS-installatør i Kalundborg

Hvis du har brug for en VVS-installatør, som både har bred og dybdegående erfaring inden for vand, varme og sanitet, skal du vælge os. Vi er nemlig kvalitetsbevidste, og vi stræber altid efter, at alle vores kunder er fuldt ud tilfredse. Både med det arbejde vi har udført og med den service og rådgivning, som vi har ydet undervejs.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at alt i hjemmet fungerer, som det skal, og at det er både pænt, praktisk og funktionelt.

Mange ting i dit hjem bliver brugt hyppigt, og jo oftere man bruger ting såsom vandhaner, jo større risiko er der for, at f.eks. vandhanen bliver utæt. Afløbene kan stoppe til, vandhanen kan dryppe, og vandrørene kan blive utætte. Der er mange ting i et hjem, som kan tage skade over tid, og det kan vi hjælpe dig med at ordne. Vi udfører reparationer af alt inden for VVS, men vi kan også udskifte en eller flere ting, ligesom vi kan hjælpe dig med at renovere hele dit badeværelse.

Når vi har hjulpet dig med f.eks. at udskifte dit badeværelsesarmatur eller repareret din varmtvandsbeholder i bryggerset, kan du sove trygt og godt om natten. Vi sørger nemlig for, at alt er i orden, og vi gør alt hvad vi kan for, at du er tilfreds, inden vi afslutter projektet.

Tissø vvs og kloak
Mange gode grunde til at vælge Tissø VVS og Kloak

Du skal vælge vores firma til at løse din VVS-opgave, hvis du gerne vil have professionel hjælp af et firma, som har løst mere end 150 VVS-opgaver i både større og mindre byer i Kalundborg Kommune.

Hos Tissø VVS og Kloak har vi mere end 13 års erfaring, og vi går meget høj op i, at kvaliteten skal være i orden, og at alle gældende regler for VVS-arbejdet bliver overholdt. Vi tager altid en grundig snak med kunden, inden arbejdet påbegyndes. Det gør vi for, at forventninger på begge sider bliver afstemt, og sådan at vi sikrer os, at arbejdet udføres ud fra dine ønsker og behov. På den måde er du sikker på at få det bedst mulige slutresultat.

Når du vælger os, får du ikke bare en standardløsning. Vi laver nemlig specialtilpassede løsninger, som passer til den enkelte kunde. Du er vores første prioritet, og det vil sige, at vi er her for dig, og for at du bliver glad for det udførte arbejde, så du kan nyde godt VVS-arbejde hver dag efterfølgende.

Kontakt din lokale VVS i Kalundborg og få et attraktivt VVS tilbud skræddersyet til dig.

Hovedentreprise eller totalentreprise

Brug vores VVS-service som hovedentreprise eller totalentreprise

Da vi har mange samarbejdspartnere, kan du sagtens hyre os til en større opgave. Vi sørger nemlig for at få fat i andre professionelle fagfolk, som tager opgaven lige så seriøst, som vi gør.

Vores udvalg af samarbejdspartnere omfatter alt fra elektrikere og ingeniører til murere og tømrere. Af den årsag kan du få os til at koordinere store opgaver.

Det kan eksempelvis være, hvis du gerne vil have lavet et nyt køkken. Vi kan stå for arbejdet med at udskifte vandrør, armatur og vandlåse, og så sørger vi for, at der bliver relevante fagfolk tilknyttet projektet. I forbindelse med at lave et køkken kan øvrige professioner være snedkere, køkkenfirmaer, murere og elektrikere.

Kalundborg Kommune bugner af dygtige firmaer, som vi kan hente ind til alle tænkelige opgaver. Vi kan dermed være hovedentreprise for dit projekt. Det betyder, at vi står for alt vedrørende projektet, og det eneste, du skal gøre, er at finde ud af, hvad du gerne vil have lavet. Så spørger vi dig om, hvilke materialer du gerne vil have, og hvordan du gerne vil have, at det kommer til at se ud, når det er færdigt.

Få et nyt badeværelse
Vi vil gerne føre din badeværelsesdrøm ud i livet

En af de ting, som vi brænder særligt meget for, er at lave og renovere badeværelser. Tissø VVS og Kloak vil rigtig gerne hjælpe dig, så du kan få gjort din badeværelsesdrøm til virkelighed.

At skulle lave et nyt badeværelse kan være en overvældende opgave, men den klarer vi gerne for dig. Da der er mange ting at tage stilling til, sørger vi for at planlægge projektet for dig, og vi spørger dig om valg af armatur, toilet, fliser og andre ting, inden vi køber noget hjem og går i gang med arbejdet.

Vi vil også gerne hjælpe dig ved at renovere dit badeværelse. Selvom det ‘blot’ handler om at renovere noget, der allerede er der, kan denne opgave også være uoverskuelig for personer, som ikke har den rette viden og de rigtige kompetencer til at klare badeværelsesrenoveringen på egen hånd.

Uanset om du gerne vil have lavet et nyt badeværelse eller renoveret et eksisterende, så kan vi hjælpe dig. Kontakt din lokale VVS i kalundborg i dag og få et uforpligtende tilbud.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Autoriseret VVS installatør på Syd- og Midtsjælland

Indhent et tilbud på lige netop din opgave i dag

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Hvordan kan vi kontakte dig?
Hvad drejer opgaven sig om?