+500 tilfredse kunder

Ring på tlf.:

Tissø VVS og Kloak

Kvalitetsbevidst VVS i Slagelse

Vi er din lokale autoriserede VVS-installatør i Slagelse og omegn. Hos Tissø VVS & Kloak er vi dedikerede til at levere god kvalitet og service inden for VVS-arbejde.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Autoriseret VVS installatør på Vest- og Midtsjælland med + 13 års erfaring i branchen

Vi er din pålidelige VVS-entreprenør på Vest- og Midtsjælland med mere end 150 opgaver udført

Vi prioriterer altid høj kvalitet og detaljer i alle vores opgaver og projekter
Personlig service hver gang

Professionel VVS i Slagelse

Uanset om vi løser en lille eller en større opgave, griber vi den professionelt an og med et fokus på kvalitet, overholdelse af aftaler og tilfredshed. Det er nemlig vigtigt for os, at vi er til at regne med, og at vi udfører VVS-arbejde, som vi ikke blot kan stå bag, men som vi også er stolte af at have udført. Og når de ting er på plads, er der banet vej for høj kundetilfredshed.

Den enkelte kunde og dens opgave er vigtige for os, da vores firmas succes er afhængig af, at vores kunder er glade for det udførte arbejde.

Da vi har et stort fokus på høj kvalitet og kundetilfredshed, betyder det for dig som kunde, at du kan sove trygt om natten, når du har benyttet vores VVS-service i Slagelse og omegn. Vi er en VVS-installatør i Slagelse, som både arbejder på større og mindre opgaver, og vi er fleksible i forhold til projektets udførsel, og vi tilgodeser dine ønsker og behov. Kontakt din lokale VVS i Slagelse og få et attraktivt tilbud i dag.

Års erfaring
+ 0
Tilfredse kunder
0 %
Store opgaver løst
+
Tissø vvs og kloak

VVS-arbejde til attraktive priser i Slagelse

Uanset hvor vi udfører VVS-service eller andet VVS-arbejde, har vi fokus på, at prisen skal være til at betale. Det gælder både for store og små projekter, ligesom der er samme prisniveau for privatkunder og erhverv.

Vi har fokus på gode priser, da vi hellere vil løse mange opgaver og få en god feedback fra vores kunder, end vi vil løse få opgaver til en pris, der er for høj. Hvis priserne er for høje, risikerer vi, at kunderne er utilfredse. Vi tror dog på, at høj kvalitet ikke er lig med en umenneskelig høj pris. Den rette balance mellem arbejdsløn, materialer og rådgivning udgør til sammen en pris, der er konkurrencedygtig og dermed attraktiv for vores kunder såvel som for os.

Hvis du gerne vil have et prisoverslag for netop din opgave, er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe til os på 51 21 09 68, sende os en e-mail på tim@tisoe.dk eller bruge vores kontaktformular her på siden.

Autoriseret VVS firma

VVS-installatør i Slagelse med mere end 13 års erfaring

Vi er et veletableret firma, der har opbygget en stærk ekspertise inden for VVS-branchen. Vi har mere end 13 års erfaring som VVS-installatør i Slagelse, hvilket sikrer, at vi kan levere pålidelige og professionelle tjenester til vores kunder.

Vi har erfaring med mange ting inden for VVS-arbejde, men vi er særligt interesserede i opgaver, der har med vand- og varmesystemer at gøre. Et andet speciale er, at du kan bruge os som hoved- eller totalentreprise. Derudover er vi også skarpe til at renovere badeværelser.

VVS-faget spænder bredt, da VVS står for vand, varme og sanitet. Vand vil sige vand-installationer såsom vandrør og kloak/afløb. Varme omfatter eksempelvis gulvvarme og fjernvarme. Sidst men ikke mindst arbejder vi også med sanitet. Sanitet vil sige alt, der har med sundhed at gøre. Ordet sanitet kommer nemlig fra latin og betyder sundhed. I praksis vil det sige, at sanitetsinstallationer er ting såsom wc-kummer, vaskekummer, badekar, brusekabiner og bideter.

Hvis du har brug for, at en professionel VVS-installatør løser en opgave inden for en af ovenstående ting eller andre VVS-opgaver i f.eks. Slagelse, Sorø, Ringsted eller Kalundborg, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi kommer vidt omkring
Vi hjælper mange kunder i Vest- og Midtsjælland

Vores firma er placeret et par kilometer nordøst for Høng. Takket være placeringen i det skønne Vestsjælland, kan vi hjælpe kunder i både Vest- og Midtsjælland, og det omfatter både større og mindre byer i følgende kommuner:

  • Slagelse Kommune
  • Kalundborg Kommune
  • Holbæk Kommune
  • Sorø Kommune
  • Næstved Kommune
  • Ringsted Kommune

Selv hvis du ikke bor i en af de seks ovenstående kommuner, er du velkommen til at kontakte os. Det kan f.eks. være, at du bor i den vestlige del af Lejre Kommune eller måske den sydlige del af Odsherred Kommune, og i de tilfælde er det muligt, at vi sagtens kan løse opgaven for dig. Der vil være lidt længere transporttid end til de kommuner, der er tættere på vores firmaadresse, men din geografiske placering er ikke nogen hindring for at tage kontakt til os.

I alt har vi løst mere end 150 opgaver, og mange af dem er netop udført i Vest- og Midtsjælland. Vi løser rigtig mange opgaver i Kalundborg, Slagelse og Sorø kommuner. Kontakt din lokale VVS’er i Slagelse og få et tilbud inden for 24 timer.

Send din opgave til os
Kontakt os for at få mere information
Udfyld formularen her på siden med din opgave og vi svarer tilbage inden for 24 timer, med et helt uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at ringe til os på 52 21 09 68.
Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Pålidelig og professionel service

Hvorfor vælge os som VVS-installatør i Slagelse?

Der er mange fordele ved at få vores VVS-firma til at løse en opgave. Her nævner vi nogle af de fremtrædende fordele ved at vælge Tissø VVS og Kloak.

Vores VVS-installatører fra Slagelse er både erfarne, dygtige, venlige, servicemindede og kvalitetsbevidste. Fokusset på kvalitet kommer til udtryk både i valg af materialer, valg af fremgangsmetode og selve arbejdets udførsel.

Vi kan bruges som VVS-firma for sig til opgaver, der kun omfatter vand, varme og sanitet. Men da vi har mange samarbejdspartnere, kan vi også bruges til større opgaver. Hvis en opgave involverer elektricitet, murværk eller træarbejde, kan der drages elektrikere, murere og tømrere ind i projektet.

En anden fordel ved at vælge os er, at vi er lokalt kendt i både Slagelse Kommune og Kalundborg Kommune. Vi kender området rigtig godt, og vi kommer også ud til opgaver i andre dele af Vest- og Midtsjælland. Hvad enten du bor i den ene eller anden kommune eller et helt andet sted på Sjælland, kan du regne med os.

Vi tager vores opgaver seriøst, og vi overholder alle aftaler. Det er nemlig vigtigt for os ikke blot at have en god dialog med kunden, men at vi også sørger for at melde tilbage, når vi har lovet, at vi vil gøre det, og at vi dukker op til det aftalte tidspunkt.

Du er vigtig for os. Så kort kan det siges. Vores kunder er vores første prioritet. Derfor kan du regne med, at du har vores opmærksomhed, og at vi lytter til dine ønsker og behov, når vi planlægger et stykke arbejde for dig og derefter udfører det.

Tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører alle former for VVS-arbejde i Slagelse og omegn, så du kan trygt regne med, at vi også kan hjælpe dig.

Tissø vvs og kloak

Vælg et lokalt VVS-firma tæt på Slagelse

Du skal vælge vores VVS-firma, der ligger tæt på Slagelse og andre større byer på Sjælland, fordi vi er kvalitetsbevidste og fokuseret på dig som kunde, og fordi vi tager vores arbejde seriøst. Vi er professionelle på alle opgaver.

Hvis du bor eller har virksomhed i Slagelse Kommune, er det os, du skal tage fat i. Vi kan nemlig være hos dig eller ved din virksomhed på blot lidt over tyve minutter. Vi har også kort transporttid til andre byer i Slagelse Kommune samt andre byer og kommuner i Vest- og Midtsjælland.

Tissø VVS og Kloak ApS er din trofaste, kvalitetsbevidste og professionelle VVS-installatør, der kan fungere som enten soloentreprenør, hovedentreprise eller totalentreprise. Hvad du foretrækker er op til dig, men det kan være, at opgaven kræver, at der skal andre fagfolk til end VVS-installatører.

Til private & erhverv
Vi samarbejder med både privatpersoner og erhverv

Hos Tissø VVS og Kloak skelner vi ikke mellem, om kunden er privatperson eller et firma. Vi løser derfor opgaver for begge kundetyper i Slagelse og omegn.

Vores samarbejde med erhvervskunder kan tage flere former. Vi kan nemlig løse en opgave for et firma, der gerne vil have VVS-service. Det kan også være, at vi bliver hyret ind som underentreprenør for en anden håndværker, som løser en opgave for deres kunde med hjælp fra os.

Er du privatperson, så er det bare et spørgsmål om at ringe eller skrive til os. Du kan kontakte os ved at sende os en e-mail eller ved at bruge vores kontaktformular. Så vurderer vi opgavetypen og opgavens forventede omfang, og så kommer vi med en pris, som du kan forholde dig til.

Hvis du er erhvervskunde, så er det også simpelt at komme i kontakt med os. Du kontakter os blot på vegne af dit firma, og så sørger vi for, at fakturaen bliver udformet korrekt.

Har du brug for at hyre os ind til at hjælpe dit firma med at løse en opgave, hvor der er brug for en professionel og erfaren VVS-installatør, er du velkommen til at ringe til os. Så tager vi en snak med dig om, hvordan samarbejdet gribes bedst an.

Kontakt din lokale VVS i Slagelse, hvis du vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Autoriseret VVS installatør på Syd- og Midtsjælland

Indhent et tilbud på lige netop din opgave i dag

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Hvordan kan vi kontakte dig?
Hvad drejer opgaven sig om?